iki 09,01 reikejo pristatyti keliu deklaracija uz pusmeti ir paskutini karta, imones buhaltere tuo metu atostogavo, o ja pavaduojanti uzmirsto laiku prisatyti deklaracija, ka tokiu atveju patartumet daryti?
iki 09,01 reikejo pristatyti keliu deklaracija uz pusmeti ir paskutini karta, imones buhaltere tuo metu atostogavo, o ja pavaduojanti uzmirsto laiku prisatyti deklaracija, ka tokiu atveju patartumet daryti?
Palaukti 6 mėn. ir nunešti - baudos nebus. Arba pristatyti per e-deklaravimą.
Vis dar apie tą kelių deklaracija... atsiliepkite kas teikėte ją el. deklaravimu!!! Aš tos formos iš vis nerandu el.deklaravimo sistemos formų sąraše. O gal nebematau per akinius...
Vis dar apie tą kelių deklaracija... atsiliepkite kas teikėte ją el. deklaravimu!!! Aš tos formos iš vis nerandu el.deklaravimo sistemos formų sąraše. O gal nebematau per akinius...
FR0472 elektr. teikti neparuošta. Na logika tokia. Baigėsi tokio mokesčio era, kuriam galui ruošti programas paskutinės deklaracijos priėmimui
Palaukti 6 mėn. ir nunešti - baudos nebus. Arba pristatyti per e-deklaravimą.
baidyta siusti per e-deklaravima bet nepriima.kita galimybe nunesti po 6 menesiu.
aciu.
Nelabai suprantu kam laukti tuos šešis mėnesius, kas bus jei dabar nuneši? pavėluota ir tiek
tai gal prisikabins ir lieps kad imones vadovas ateitu ir parasytu pasiaiskinima ar dar ka nors.
paprasčiausia išsiųsti paštu, registruotu laišku. Pati buvau taip prisidirbus ir VMI patarė taip daryti, nebuvo nei baudų nei pamokslų.
o tai 2 egz.siusti pastu ar tik viena
vieną, tik prie savo egz.prisegi pašto kvituką
FR0472 elektr. teikti neparuošta. Na logika tokia. Baigėsi tokio mokesčio era, kuriam galui ruošti programas paskutinės deklaracijos priėmimui