Apskaita-123.lt

APSKAITOS PROGRAMOS

Nebrangios ir patogios apskaitos programėlės

Apskaita-123,lt

SKAIČIUOKLĖ

Darbo ir poilsio

dienų skaičiuoklė

Maloniai kviečiame naudotis

SKAIČIUOKLĖ

Portalas buhalteriams

FACEBOOKE

Maloniai kviečiame

FACEBOOK

Dienpinigiai

Dienpinigiai
#38614     2026-06-22 10:00   BP

Laba diena, kolegės, noriu pasiteirauti, ar pakanka apskaičiuojant dienpinigius surašyti aktą ir įtraukti apskaitą? Ar dar reikalinga/būtina surašyti buhalterinė pažyma?
Ačiū

Siūlau šalinti

#231659     2026-06-22 12:31   virga
2026-06-22 10:00   BP rašė:
Laba diena, kolegės, noriu pasiteirauti, ar pakanka apskaičiuojant dienpinigius surašyti aktą ir įtraukti apskaitą? Ar dar reikalinga/būtina surašyti buhalterinė pažyma?
Ačiū

Gal žinot, pirma vadovo įsakymas apie vykimą, kur , kada ir t.t. Kai gryžta pristato užpildytą avanso apyskaitą, gal ten bilietai gal kitos sąskaitos kelionės.

0
  0
Siūlau šalinti

#231660     2026-06-25 08:03   BP

Pirma vadovo įsakymas, tai jau taip, be to nejuda iš vietos . Grįžus pildome dienpinigių apskaičiavimo aktą, ir traukiame į apskaitą.

0
  0
Siūlau šalinti

#231670     2026-07-11 14:51   CHARLY KERKIR FINANSAVIMAS
2026-06-25 08:03   BP rašė:
Pirma vadovo įsakymas, tai jau taip, be to nejuda iš vietos . Grįžus pildome dienpinigių apskaičiavimo aktą, ir traukiame į apskaitą.

CHARLY KERKIR FINANSAVIMAS
Sveiki visi,Esu be galo dėkingas Dievui, kad grąžino CHARLY KERKIR į mano kelią.Mano vardas ANA ABAKẼVIČIUS ir esu ūkininkas.
Jei turite finansinių poreikių ar patiriate finansinių sunkumų, susisiekite su šiuo nuostabiu CHARLY KERKIR ir būsite visiškai patenkinti. Jis man ką tik padėjo nedidele 15 000 eurų suma, kurios man daugiau nei pakanka.Jis malonus žmogus; jo dėka galėjau pagerinti savo gyvenimo lygį ir sumokėti skolas.
Jei jums reikia nedidelės paskolos, susisiekite su juo ir nenusivilsite.
Jūsų finansinė trauma baigėsi.
El. paštas: charlykerkir@gmail.com
AČIŪ
Jei nesate iš LIETUVOS, prašau, laikykitės atokiau.

0
  0
Siūlau šalinti