Gal yra galimybe sutvarkyti forumataip, kad butu galima "imesti" faila i foruma, o ne skelbti viesai savo e-maila? Labai busiu dekinga, jei bus atsizvelgta i mano ( tikiuosi ir daugelio forumieciu) prasyma ACIU
1. Autorine teise.
Kai Jus siunciate kito asmens sukurta faila kam nors tiesiogiai - problema del autorines teises - Jusu problema. O jeigu kas nors irodys, kad tas siuntimas buvo padarytas per musu portala - tai mums butu "amen".
2. Etika.
Na neleidzia man sazine kurti techniniu salygu viesai platinti kieno nors sukurta kurini be autoriaus leidimo.
3. Virusai.
Be komentaru.
P.S
"Imesti" faila galima i musu pasto dezute filesend@musuinter.net
Jeigu tas failas tikrai Jusu, o ne gerb. UAB"Pačiolis" ar gerb. UAB"Mokesčių srautas" sukurtas - failas bus prieinamas musu portalo lankytojams.
Aciu.
Techniskai - jokiu problemu.
Bet...
1. Autorine teise.
Kai Jus siunciate kito asmens sukurta faila kam nors tiesiogiai - problema del autorines teises - Jusu problema. O jeigu kas nors irodys, kad tas siuntimas buvo padarytas per musu portala - tai mums butu "amen".
2. Etika.
Na neleidzia man sazine kurti techniniu salygu viesai platinti kieno nors sukurta kurini be autoriaus leidimo.
3. Virusai.
Be komentaru.
P.S
"Imesti" faila galima i musu pasto dezute filesend@musuinter.net
Jeigu tas failas tikrai Jusu, o ne gerb. UAB"Pačiolis" ar gerb. UAB"Mokesčių srautas" sukurtas - failas bus prieinamas musu portalo lankytojams.
Aciu uz supratima.
O kaip paaiskintumet TAX-s forume esamus failus ir nuorodas? Aciu!!!!!!!!

Del tax.lt veiklos paaiskinti negaliu nieko - as ten nedirbu

Galiu tik pakomentoti, bet ir to nedarysiu (vel gi del etikos)