Dienpinigiai |
2 |
IT perpirkimas iš Lizingo bend |
3 |
tarpininkavimo paslaugos |
0 |
Direktorių kaita |
3 |
Nepanaudotos atostogos |
1 |
ŽURNALAI ES |
7 |
KELIONĖ |
1 |
dekretinės |
3 |
filialo kurimas |
1 |
Kai pirkėjas atsiskaito banko |
2 |
Priėmimas į darbą |
6 |
Programa bc+ |
2 |
Sutartys |
1 |
SVENTINES DIENOS |
6 |
komandiruotė |
6 |
dėl sąsk. |
0 |
Pagelbekit naujokei |
2 |
pagelbkit |
5 |
PREKINIO ŽENKLO REGITRAVIMAS |
1 |
ABSURDAS

, labai jau cia prisukot, tai dabar kas visdelto teisus
. Trumpai - kaip pildot PVM deklaracija. Busiu labai dekinga uz protingus patarimus...
Man visų pirma neaišku, kaip jūs tas prekes nupirkot be PVM - ar pirkot ne iš PVM mokėtojo, ar buvo pritaikytas eksportas - 0 tarifas?
Na, bet kokiu atveju PVM nemokėjot, tad ir nėra ko sukti galvos, kur jį dėti - į savikainą ar sąnaudas. Aš dėčiau tik į sąnaudas. Be to, norint jį galima susigrąžinti.
Kadangi neparašei, ar pirkot iš PVM mokėtojo, ar ne - neaišku, ar reikia pildyti 19, 22 ir 29 langelius.
O pardavinėsit tai jau tikrai su PVM. Ir jokio nesąžiningumo čia nėra. Tą PVM-ą jūs paimat iš savo pirkėjų. O atskaitos nedarot, nes mokėjot pigiau - be PVM. Paprasta logika.
Na, bet kokiu atveju PVM nemokėjot, tad ir nėra ko sukti galvos, kur jį dėti - į savikainą ar sąnaudas. Aš dėčiau tik į sąnaudas. Be to, norint jį galima susigrąžinti.
Kadangi neparašei, ar pirkot iš PVM mokėtojo, ar ne - neaišku, ar reikia pildyti 19, 22 ir 29 langelius.
O pardavinėsit tai jau tikrai su PVM. Ir jokio nesąžiningumo čia nėra. Tą PVM-ą jūs paimat iš savo pirkėjų. O atskaitos nedarot, nes mokėjot pigiau - be PVM. Paprasta logika.
Pirkom iš PVM mokėtojo.
Jau kažkas aiškėja...
Ir kur tas ABSURDAS?, viską ką aiškinome Mina labai gražiai parašė, aš muset nesugebėjau
,
Jeigu Lenkijoje sumokate PVM ,tai toks PVM i sanaudas neieina o skaiciuojamas is likutinio pelno pasitikrinkite
sakykit prasom kaip turetu buti.Vyko zm. i komandiruote ir uz nakvyne lenkai israse pvm.s.f be pvm. 100 euru . Ar reikia man priskaiciuoti pvm ir daryti atskaita ir ar reikia traukti i pvm deklaracija.Ar sia visa suma galiu traukti i sanaudas.