Gal kas galit pasakyti , kaip reikia apmokėti darbuotojui už papildomą darbą.
Man atrodo,kad reikia pasitvirtinti konkrečiom pareigybėm darbo užmokesčio nuostatus ir darbo sutartyje (kur darbdavio įsipareigojimai)nurodyti, kad apmokėjimas vyks pagal patvirtintus minėtus nuostatus. Nuostatuose turi būti nurodoma darbo užmokesčio skaičiavimo tvarka arba sumos už konkretų darbą.
Man atrodo,kad reikia pasitvirtinti konkrečiom pareigybėm darbo užmokesčio nuostatus ir darbo sutartyje (kur darbdavio įsipareigojimai)nurodyti, kad apmokėjimas vyks pagal patvirtintus minėtus nuostatus. Nuostatuose turi būti nurodoma darbo užmokesčio skaičiavimo tvarka arba sumos už konkretų darbą.
gal kas žino kaip skaičiuojamas atlyginimas nuo išdirbio, kaip rašos sutartis?
Už papildoma darbą reikia išmoketi priedus prie atlyginimo, procentais numarytais įsakyme, nedaugiau 100 proc.
O jeigu darbuotojas dirba pagal valandinį atlygį slenkančiu grafiku ir dar turi kitas pareigas tai gal galima konkrečią sumą nurodyti darbo sutartyje
darbo sutartyje galima nurodyti :arba už atliktą konkretų darbą arba už mėnesį tam tikrą sumą.
gal kas žino kaip skaičiuojamas atlyginimas nuo išdirbio, kaip rašos sutartis?